• Lucrezi la un proiect și ai nevoie de feedback?
  • Ai o idee de business, dar nu ai cu cine să vorbești despre ea?
  • Vrei să-ți îmbunătățești anumite skilluri și ai nevoie de o părere onestă?
  • Ai nevoie de feedback legat de abilitățile tale de speaking, dar colegii și/sau prietenii sunt foarte subiectivi?

GoFeedback te poate ajuta. Acestea sunt întâlniri online, cu participanți obiectivi care sunt dispuși să-ți ofere feedback în urma prezentării tale.

Ai 7 minute pentru o prezentare despre subiectul care te preocupă pe tine: un nou proiect, o idee de business, o abilitate pe care vrei să o deprinzi (cum să vorbești în public, cum să te prezinți, cum să comunici asertiv etc.).

După ce termini vor urma 7 minute de feedback din partea celor prezenți online.

De unde ideea?

De când am început să am prezentări „în fața clasei” și până la sesiunile de training pe care le țin, am avut nevoie constantă de feedback. Însă acesta a lipsit, iar dacă l-am primit, persoanele care mi l-au dat mai mult m-au criticat, decât să-mi spună ceva constructiv.

Dacă aș fi primit mai frecvent feedback de la persoane obiective, serioase și/sau profesioniste, aș fi avansat mai repede. Este ca atunci când pornești un start-up, cu cât iterezi mai repede, cu atât mai bine. Însă acest lucru se întâmplă dacă oamenii sunt onești și-ți spun ce cred ei că nu funcționează.

„E interesant”, „minunat”, „ce idee grozavă” sau „e de rahat” nu te ajută deloc.

Cea mai rapidă metodă de a învăța este să practici și să modifici/ adaptezi în urma feedbackului primit de la participanți, colegi, clienți, useri etc.

În întâlnirile GoFeedback ai ocazia să faci asta.

  • 7 minute durează prezentarea ta
  • 7 minute durează sesiunea de feedback
  • Acesta va putea fi transmis de către participanți în chat, scris, sau vorbit. Poți alege și un dialog bazat pe întrebări specifice legate de prezentarea ta.
Primeste si acorda feedback

Fiecare întîlnire GoFeedback va avea 3 sesiuni de prezentări. După ce te înscrii, vei primi detalii legate de dată și oră.

Oricine dorește este invitat să participe gratuit. Printre beneficii se numără: învățarea despre un anumit subiect, oferirea de feedback unui om care are mare nevoie și interacțiunea cu oameni noi într-un cadru safe. Este o participare benevolă, însă știm cu toții cât de greu este să primim opinii oneste, așa că e important să ajutăm atunci când putem.

Nu se știe niciodată când e rândul tău să ceri ajutorul comunității din GoFeedback!

Știința din spate

Autorii Andres Ericsson și Robert Pool vorbesc în cartea lor, Peak, despre cât de important este să te îmbunătățești pe baza feedbackului primit de la un mentor, coach sau alte persoane obiective. Aceștia au studiat experții din diferite domenii și au observat că doar persoanele care s-au îmbunătățit constant au devenit experți.

Studiile lor arată că fără un feedback continuu și fără să modifici ceva în urma lui, degeaba ai 10.000 mii de ore de muncă, nu înseamnă că ești expert.

Spre exemplu, un șofer sau un medic, care au mii de ore de practică nu sunt neapărat experți dacă aceștia nu s-au îmbunătățit deloc pe parcursul acelor ore de pratică.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *